Flisebelægning i Sæby

Flisebelægning i Sæby

Alle boliger kræver løbende vedligeholdelse, renovering og reparation. Heldigvis behøver du som boligejer ikke at varetage al arbejdet selv. Trænger dit køkken, dit badeværelse eller din indkørsel til nye fliser? Så kan du med fordel overlade opgaven til en professionel – og så er du kommet til det rette sted. Hos Bo Andersen A/S specialiserer vi os blandt andet i flisebelægning i Sæby og omegn.

Hvem er vi? 

Bo Andersen A/S har årtiers erfaring inden for branchen. Vores mange opgaver omfatter blandt andet etablering af sti og gangsystemer, arbejde med terrasse, have og park og diverse former for brolægning i Sæby. Flisebelægning er ligeledes blandt vores hovedopgaver, og vores kunder omfatter både private boligejere og erhvervsdrivende.

Hvorfor vælge os? 

Der er flere gode grunde til, at du trygt kan henvende dig hos Bo Andersen A/S, næste gang du ligger inde med en opgave, der indbefatter flisebelægning. Først og fremmest gør vores mange års erfaring, at vi er vant til at arbejde omhyggeligt og effektivt. Vi etablerer gensidig tillid via grundig kommunikation fra start til slut. Og vi adskiller os fra mange andre fliselæggere ved altid at tilgå arbejdet med miljøvenlighed for øje.

Grøn flisebelægning 

Vores store sortiment af udstyr omfatter udelukkende maskiner, som overholder samtlige krav for arbejde i de danske storbyer. Hvis vi arbejder med sand og jord, bruger vi en sorteringsmaskine, som tillader os at genbruge materialerne i stedet for at smide dem ud. Al vores strøm kommer desuden fra solceller, vindmøller og andre bæredygtige energikilder. 

Bo Andersen A/S har i løbet af de seneste år været i rivende udvikling. I 2015 vandt vi årets Gazellepris for vores arbejde, og vi har allerede et væld af tilfredse kunder i bagagen fra hele Sæby og omegn. Kontakt os i dag.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨