Entreprenør i Nordjylland

Bettebo er din entreprenør i Nordjylland

Leder du efter en seriøs og erfaren entreprenør i Nordjylland? Bettebo har hele 34 års erfaring i entreprenør- og byggebranchen, så du finder ingen bedre samarbejdspartnere end os!

Vi hos Bettebo er en seriøs og konkurrencedygtig virksomhed indenfor entreprenørfaget. Hvis du mangler en dygtig entreprenør i Nordjylland, så læs med her.

Professionalisme og den bedste service

Bettebo er din lokale entreprenør i Nordjylland. Vi er en virksomhed, som bryster os af stor professionalisme og god kundekontakt. Vores entreprenøropgaver omfatter alt ingen for anlæg, kloak, nybygning, beton-arbejde og meget mere. 

Uanset hvad du mangler en entreprenør i Nordjylland til, så kan vi med garanti være behjælpelige. Vi går op i at levere et kvalitetsarbejde, og vi går ikke igen, før du er tilfreds med opgaven.

Kvaliteten taler for sig selv

Vores virksomhed har besøgt både private, erhvervsejede og offentlige institutioner i Nordjylland i 34 år. Vi har bevist over for en lang række tilfredse kunder, at vi ved, hvad vi kan. Mange har haft glæde af Bettebos store ekspertiser inden for entreprenørarbejde, og de kan skrive under på, at vi udfører vores arbejde til perfektion. 

Entreprenør til professionel rådgivning

Vi forstår, at kundeservice er en vigtig del af entreprenørarbejdet. Når du overlader et projekt i andres hænder, så kan det godt virke grænseoverskridende. Derfor møder vi hos Bettebo altid dig som kunde i øjenhøjde. Vi tager også gerne en uforpligtende telefonsamtale med dig først for at tale om ønsker, forventninger og pris.

Din entreprenør i Nordjylland skal være en, som du stoler på. Vi vægter kundekontakt lige så højt, som vores praktiske arbejde. Du bliver taget i hånden gennem hele processen, og du bliver altid inddraget i alle beslutninger. Vi bruger hellere en time ekstra på dit projekt for at sørger for, at du er glad og tilfreds!

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨