Entreprenør i Skagen

Entreprenør i Skagen

Hvis du snart skal have udført gravearbejde, støbearbejde eller lignende i din bolig, skal du med god sandsynlighed have fat i en entreprenør. Hos Bo Andersen A/S beskæftiger vi os blandt andet som entreprenør i Skagen, og vi varetager alle former for entreprenøropgaver.

Derfor skal du vælge os 

Der er flere gode grunde til, at du med fordel kan henvende dig hos Bo Andersen A/S, når du næste gang søger en entreprenør. Først og fremmest har vi mange års erfaring inden for branchen, og dét betyder, at vi både arbejder effektivt og med øje for de langtidsholdbare løsninger. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg, mens arbejdet står på, og derfor sørger vi for at etablere en klar kommunikationskanal, før vi påbegynder vores arbejde. Når vi rykker ud, er du med andre ord aldrig i tvivl om, hvad der foregår eller hvorfor. Sidst men ikke mindst udgør miljøvenlighed en stor del af vores virke.

Miljøet først 

Det er vigtigere end nogensinde, at vi alle gør, hvad vi kan, for at passe på miljøet. Hos Bo Andersen bruger vi en masse maskiner, og vi sikrer os løbende, at samtlige af dem overholder miljøkravene for arbejde i storbyerne. I stedet for at lade overskydende sand og jord gå til spilde, bruger vi en sorteringsmaskine, som tillader os at genbruge materialerne eller omdanne dem til fyldsand og stabilgrus. Og al vores strøm kommer naturligvis fra bæredygtige kilder som for eksempel vindmøller og solceller.

Har du spørgsmål?

I 2015 vandt vi årets Gazellepris som anerkendelse for vores mangeårige arbejde i de danske husstande. Og vi har allerede mange tilfredse privat- og erhvervskunder i bagagen. 

Har du spørgsmål til vores entreprenørvirke? Eller vil du gerne bare sætte os i gang så hurtigt som muligt? Så kontakt Bo Andersen A/S i dag.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨