Entreprenør i Dronninglund

Entreprenør i Dronninglund

Søger du en erfaren entreprenør i Dronninglund eller omegn? Så kan du med fordel henvende dig hos Bo Andersen A/S. Vi har adskillige års erfaring med stort set alle former for entreprenøropgaver, herunder gravearbejde og støbearbejde. Og vi rykker både ud hos private boligejere og hos diverse former for erhvervsdrivende.

Hvorfor vælge Bo Andersen A/S? 

Der er flere gode grunde til at vælge Bo Andersen A/S, næste gang du søger en entreprenør. Vores erfaring gør, at vi både er hurtige til at beslutte, hvordan vi vil løse den givne entreprenøropgave og til at udføre den. Kundens tryghed er altid i højsædet hos os, og derfor etablerer vi grundig kommunikation fra start til slut, så du er helt med på, hvordan processen kommer til at forløbe.

Den grønne entreprenør

Hos Bo Andersen A/S adskiller vi os fra mange andre danske entreprenører ved altid at udføre vores arbejde med miljøet in mente. Som entreprenørvirksomhed har vi et stort ansvar i kampen for miljøets. Derfor sikrer vi os løbende, at vores maskiner overholder alle krav for arbejde i storbyerne. Vi bruger en sorteringsmaskine til jord og sand, som tillader os at genbruge materialerne i stedet for at lade dem gå til spilde. Vi omdanner overskydende materialer til fyldsand og stabilgrus. Og al vores strøm kommer fra bæredygtige kilder som for eksempel solceller og vindmøller.

Kontakt os nu 

Vil du gerne vide mere om, hvad vi hos Bo Andersen gør for at passe godt på miljøet?

Er du nysgerrig på, hvordan processen foregår, når vi for eksempel rykker ud for at lave støbearbejde?

Eller vil du have et tilbud på, hvor meget arbejdet kommer til at koste, hvis vi rykker ud hos dig? 

Kontakt Bo Andersen A/S nu.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨