Entreprenør i Frederikshavn

Entreprenør i Frederikshavn

Søger du en dygtig entreprenør i Frederikshavn og omegn? Hos Bo Andersen A/S beskæftiger vi os som entreprenører med fokus på bygge- og anlægsarbejde. Vi arbejder desuden altid så miljøvenligt som muligt.

Den miljøvenlige arbejdsproces 

Miljøvenlighed er ét af tidens nøgleord. Og selvom det uden tvivl gør en forskel, at du jævnligt for eksempel tager cyklen i stedet for bilen, har virksomhederne det største ansvar. For at sikre en miljøvenlig arbejdsproces hver gang vi rykker ud, sætter Bo Andersen A/S specielt ind på to områder.

Genbrug

Først og fremmest benytter vi os altid af en sorteringsmaskine til jord og sand. Dette gør, at vi kan genbruge materialerne i stedet for at smide dem ud og købe nye. Hvis vi ikke kan genbruge dét, vi arbejder med, kan vi typisk lave det om til enten fyldsand eller stabilgrus.

Bæredygtige strømkilder

Udover at inkorporere genbrug i vores daglige rutine, bruger vi strøm, der kommer fra vores egne, bæredygtige kilder, herunder solceller og vindmøller. 

Vores virksomhed

Bo Andersen A/S har været i støt udvikling, lige siden vi tilbage i 1989 åbnede vores forretning. Gennem tiden har vi serviceret både erhvervs- og privatkunder i hele Frederikshavn og omegn, og i 2015 vandt vi Gazelleprisen som anerkendelse for vores arbejde.

Vores mange års erfaring inden for branchen gør, at vi kan løse stort set alle de opgaver, der relaterer sig til entreprenør-, bygge-, murer- og anlægsarbejde.

Kontakt Bo Andersen A/S i dag

Har du spørgsmål til vores virke?

Vil du gerne have et tilbud på dét entreprenørarbejde, som du ligger inde med?

Eller vil du gerne blot høre, hvor hurtigt vi kan rykke ud?

Kontakt Bo Andersen A/S i dag på enten 20235630 eller bo@bettebo.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨