Entreprenør i Sæby

Entreprenør i Sæby

Mangler du en dygtig entreprenør? Så er du kommet til det rette sted. Hos Bo Andersen A/S har vi adskillige års erfaring med jord og beton, gravearbejde og diverse former for anlægsarbejde. Vi rykker både ud hos privat- og erhvervskunder – og vi arbejder både omhyggeligt og effektivt. 

Den miljøvenlige entreprenør 

Vi elsker naturen. Derfor vil vi gerne passe så godt på den, som vi kan. Derfor arbejder vi altid miljøvenligt. Dette blandt andet ved løbende at sikre os, at alle maskinerne, vi bruger, overholder samtlige krav for arbejde med maskine i de danske storbyer. Blandt vores mest benyttede maskiner er sorteringsmaskinen, som giver os mulighed for at sortere og dermed genbruge materialer som jord og sand. Dét, vi ikke kan genbruge, omdanner vi til for eksempel fyldsand eller stabilgrus. Og i løbet af vores arbejdsprocesser bruger vi kun strøm, der kommer fra solceller, vindmøller og andre former for bæredygtige strømkilder. Hos Bo Andersen A/S møder du både højt kvalificerede og konsekvent miljøvenlige entreprenører. 

Entreprenøren i støt vækst

Siden vi havde vores opstart i 1989, har Bo Andersen A/S gennemgået en rivende udvikling. I dag har vi mange medarbejdere, der alle er specialiserede inden for entreprenørfeltet, og derfor kan du være sikker på at få et arbejde af gennemgående høj kvalitet, når du hyrer vores arbejdskraft. I 2015 vandt vi Gazelleprisen for vores arbejde. Og vores ønske er fortsat er være din foretrukne entreprenør i Sæby og omegn.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål eller kommentarer til indholdet på vores hjemmeside? Vil du høre mere om, hvad vi helt konkret kan gøre for dig? Eller ønsker du et tilbud på dét, du skal have lavet? Vi ser frem til at høre fra dig på enten telefon 20235630 eller mail bo@bettebo.dk

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨