Entreprenør i Aalborg

Professionelt entreprenørarbejde i Aalborg

Vi hos Bettebo er fleksible, troværdige og effektive inden for alle former for entreprenøropgaver! 

Vi håber på at blive din faste entreprenør i Aalborg, som du altid kan stole på. Vi har en lang række af tilfredse kunder bag os, som kan sige god for vores arbejde. 

Kvaliteten er altid i fokus

Vi sætter en stor dyd i at udøve god kundeservice så vel som et godt stykke entreprenørarbejde. Vi tilbyder mange kvalitetsløsninger, som er skræddersyede til netop dig og dine behov. 

Som din lokale entreprenør i Aalborg lægger vi vægt på kvalitet. Vi indgår altid i tæt kontakt med dig som kunde, og vi sørger for, at du løbende bliver informeret og taget med i alle beslutninger. 

Du har en indflydelse på vores beslutninger

Vi hos Bettebo rådgiver dig også gerne til at vælge de bedste løsninger. Du kan give os inputs, ideer og ønsker til din entreprenøropgave, så du også sætter dit personlige præg på, hvordan opgaven kommer til at udføre sig. 

Din entreprenør i Aalborg skal ikke kun være dygtig til det, de laver, de skal også kunne yde den bedste kundeservice, så du føler dig tryg gennem hele processen.

Vi hos Bettebo klarer opgaven for dig

Entreprenøropgaver omfatter en lang række forskellige opgaver. Her hos Bettebo kan vi varetage gravearbejde, støbearbejde, havearbejde, flisearbejde, murerarbejde og meget mere. 

Hvis du leder efter en dygtig entreprenør i Aalborg, som kan det hele, så finder du ingen bedre end os hos Bettebo. Vi har et stærkt team bag os med hele 34 års erfaring i branchen.

Har du en opgave, som kræver en professionel entreprenør, so kontakt os på mail eller telefon i dag. Vi kører gerne ud til dig i Aalborg og omegn, og tager et kig på din opgave.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨