Kloakmester i Nordjylland

Autoriseret kloakmester i Nordjylland

Vi hos Bettebo har mere end 34 års erfaring inden for alle former for kloakservice-opgaver. Vi kører med glæde ud til både erhverv, private og offentlige institutioner for at udføre alt fra kloakspuling til strømpeforing. Vi har base i det Nordjyske, og vi har mange glade kunder i hele omegnen. Så hvis du holder til i Nordjylland, så er det os hos Bettebo, du skal ringe til. 

Alle former for kloakservice-opgaver til de bedste priser

Din kloakmester i Nordjylland tilbyder alle former for kloakservice-opgaver for private, erhverv og de offentlige institutioner. Vi har blandt andet erfaring med kloakservice opgaver i Aalborg, Hjørring og Randers, men også i de mindre omkringliggende byer.

Der er ikke det kloakarbejde, som vi ikke kan klare for dig!

Vores opgaver omfatter for eksempel: 

  • Slamsugning
  • Separering af kloak
  • Kloakspuling
  • Strømpeforing

Du betaler kun for det arbejde, som bliver lavet, og prisen er aftalt, inden vi går i gang.

Oplever du problemer med kloakken?

Er kloakken begyndt at drille? Kloakproblemer starter ofte med en grim lugt, fugtskader på badeværelset eller et toilet, som ikke skylder ordentlig ud. Når problemerne melder sig, skal du kontakte din kloakmester i Nordjylland, og det er her vi kommer ind i billedet. Ring til os og fortæl os om dig kloakproblem. Vi garanterer dig, at vi kan løse det for dig, og vi lover dig, at vi ikke går, før kloakken virker igen.

Har du spørgsmål til os?

Os hos Bettebo vil hjertens gerne bliver din nye kloakmester i Nordjylland. Hvis du har tvivl eller spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar ved både mail og telefonen for at hjælpe dig. Der findes ingen dumme spørgsmål, så vær ikke bange for at tage snakken med os, så vi kan løse dit kloakproblem hurtigst muligt!

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.

Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig