Kloakmester i Frederikshavn

Kloakmester i Frederikshavn

Der er mange ting, du kan gøre i hverdagen for at passe godt på dine kloakker. Men hvis du på trods af jævnlig rengøring og løbende brug af afløbsrens oplever af de stopper til, er det sandsynligvis blevet tid til at hyre en specialiseret kloakmester – og så er du kommet til den rette side. Hos Bo Andersen A/S beskæftiger vi os blandt andet som kloakmester i Frederikshavn og omegn. Og vi har flere årtiers erfaring inden for branchen.

Kloakmesterens opgaver 

En kloakmester varetager kort fortalt alle de opgaver, der har med kloakker og afløb at gøre. Og dét både for privat- og erhvervskunder. En del af vores arbejde består således i at projektere og udføre installationer til spildevand og drænvand, og vi rykker også ofte ud for at finde fejl på gamle ledninger og reparerer systemer, der ikke længere fungerer, som de skal.

Den grønne tilgang

Det er vores fælles ansvar at tage hensyn til miljøet. Det gør vi hos Bo Andersen A/S hovedsageligt ved altid at bruge en sorteringsmaskine til blandt andet jord og sand. Maskinen tillader os at genbruge materialerne eller bruge dem som stabilgrus og fyldsand i stedet for at smide dem ud. Dertil kommer al vores strøm fra egne bæredygtige kilder som solceller og vindmøller.

Kontakt os i dag

Kan du ikke finde dét, du leder efter på vores hjemmeside?

Har du spørgsmål til en del af vores ydelser?

Eller vil du gerne høre mere om, hvor meget det typisk koster, når vi rykker ud som kloakmestre?

Kontakt Bo Andersen A/S i dag på enten 20235630 eller bo@bettebo.dk.

Vi har allerede et væld af tilfredse boligejere i bagagen, og vi kan helt sikkert også løse de kloakopgaver, som du ligger inde med.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.

Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig