Kloakspuling i Frederikshavn

Kloakspuling i Frederikshavn

Få ting er mere irriterende i hjemmet, end når kloakkerne stopper til. Og selvom nogle kloakproblemer godt kan afhjælpes af rengøring og jævnlig brug af afløbsrens, bliver det af og til også nødvendigt at hyre en professionel. Hos Bo Andersen A/S beskæftiger vi os blandt andet som kloakmestre, og dermed varetager vi kloakspuling i Frederikshavn og omegn for både private boligejere og erhvervskunder. I 2015 vandt vi Gazelleprisen for vores arbejde. 

Hvad er kloakspuling?

Kloakspuling er en rengøringsmetode, som består i rensningen af din kloak ved hjælp af en såkaldt højtryksspuler. Processen tager ikke så lang tid, som du måske går og tror. Og når vi er færdige med vores arbejde, kan du vinke farvel til en kloak, der konstant flyder over med snavs. 

Hvorfor Bo Andersen A/S?

Der er flere gode grunde til, at du med fordel kan vælge Bo Andersen A/S, næste gang din kloak trænger til en kærlig håndværkerhånd.

Først og fremmest har vi flere årtiers erfaring inden for branchen, og dette betyder, at vi som regel er hurtige til både at diagnosticere og løse dit kloakproblem. Alle vores priser er konkurrencedygtige, og vi prioriterer desuden miljøvenlighed i alt, hvad vi foretager os. 

Miljøvenligheden

Hos Bo Andersen A/S opdaterer vi jævnligt vores maskiner, så de overholder alle krav for at arbejde i storbyerne. Vi bruger en sorteringsmaskine til jord og sand, som tillader os at genbruge materialerne eller omdanne dem til stabilgrus og fyldsand i stedet for bare at smide dem ud. Og vi bruger strøm, som kommer fra egne bæredygtige kilder som for eksempel solceller og vindmøller.

Bo Andersen A/S er det miljøvenlige valg – hver gang. 

Kontakt os i dag 

Er det blevet tid til en grundig og effektiv spuling af din kloak?

Så kontakt Bo Andersen A/S i dag.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.

Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig