Kloakmester i Skagen

Kloakmester i Skagen

Er din kloak begyndt at lugte grimt? Eller har vandet blot svært ved at løbe igennem dine afløb? Hvis du forgæves har prøvet at løse problemet selv, er det sandsynligvis blevet tid til at hyre en kloakmester. Og så er du havnet det helt rette sted.

Hvem er Bo Andersen A/S? 

Hos Bo Andersen A/S har vi et bredt virke, der blandt andet omfatter kloakarbejde. Kloakspuling, slamsugning, strømpeforing og separering af kloak er alle blandt vores hovedopgaver. Vi vil være danskernes foretrukne kloakmester i Skagen. Vi er allerede godt på vej. Og der er mere end én grund til, at du med fordel kan henvende dig hos os, næste gang din kloak trænger til et eftersyn. 

Hvorfor vælge Bo Andersen A/S? 

Vores adskillige års erfaring gør, at vi både er hurtige til at diagnosticere og løse ethvert kloakproblem. Vi påbegynder aldrig vores arbejde, før vi er blevet helt enige med dig, om hvad der skal ske. Og vi arbejder altid så miljøvenligt som overhovedet muligt.

Et miljøvenligt virke

For at passe godt på miljøet sikrer vi os løbende, at samtlige af vores maskiner overholder miljøkravene for arbejde i de danske storbyer. Vi bruger en sorteringsmaskine, som giver os muligheden for at genbruge materialer som jord og sand i stedet for at kyle dem væk. Vi omdanner materialer til fyldsand og stabilgrus, hvis vi ikke kan bruge dem til andet. Og al vores strøm har vi fra solceller, vindmøller og diverse former for bæredygtige energikilder. 

Bo Andersen A/S er det rette valg for dig, som gerne vil gøre dit for at tage hensyn til miljøet. Vi har allerede et væld af miljøglade kunder i bagagen, hvilket var én af årsagerne til, at vi i 2015 vandt Gazelleprisen.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.

Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig