Kloakmester i Sæby

Kloakmester i Sæby

En tilstoppet kloak er ganske irriterende. Og selvom en del af problemet typisk kan afhjælpes med afløbsrens, kan tilstopningen undertiden også godt skyldes et lidt større problem. I denne forbindelse kan du med fordel kontakte en specialiseret kloakmester.

Om Bo Andersen A/S

Hos Bo Andersen A/S har vi et bredt virke, der blandt andet omfatter diverse former for kloakarbejde. Som kloakmester i Sæby beskæftiger vi os med kloakspuling, slamsugning, strømpeforing, separering af kloak og alt andet, der har med kloakker at gøre. 

Derfor skal du vælge os 

Vi har adskillige års erfaring med kloakarbejde. Derfor arbejder vi altid både omhyggeligt, målrettet og effektivt. Vi servicerer både erhvervs- og privatkunder. Vi har allerede mange tilfredse kunder i vores bagage. I 2015 vandt vi desuden Gazelleprisen, som anerkendelse for vores mangeårige arbejde. 

Vi adskiller os derudover fra mange andre kloakmestre ved altid at arbejde så miljøvenligt som overhovedet muligt.

Miljøvenlige tiltag 

Som kloakmestre benytter vi os af mange forskellige maskiner. Vi sørger løbende for, at alle maskinerne i vores arsenal overholder samtlige krav for arbejde i storbyerne. 

Sorteringsmaskinen er én af dem, vi bruger mest. Den tillader os nemlig at sortere og genbruge jord og sand i stedet for at lade det gå til spilde. Og så kommer al vores strøm fra egne bæredygtige kilder som vindmøller og solceller.

Trænger kloakken til en kærlig hånd? 

Hvis vandet har svært ved at løbe igennem dine afløb, og afløbene er begyndt at lugte grimt, trænger din kloak sandsynligvis til en kærlig hånd. Problematikken virker måske en kende uoverskuelig, men heldigvis kan du trygt overlade alt arbejdet til os. Vi rykker hurtigt ud, og før du ved af det, fungerer din kloak igen, som den skal.

Kontakt Bo Andersen A/S i dag.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.

Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig