Nyt badeværelse i Nordjylland

Vi bygger dit nye badeværelse

Vi hos Bo Andersen A/S udfører professionelt murerarbejde i der Nordjyske område. Vi har især kompetencer inden for renovering og udskiftning af badeværelser. Hvis du mangler et nyt badeværelse i Nordjylland, så ring til os.

Bo Andersen A/S har været et aktivt firma siden 1989, og i dag har vi vokset os til en af Danmarks bedste firmaer inden for entreprenør og byggebranchen i Nordjylland.

Et nyt badeværelse til en fordelagtig pris

Drømmer du om et nyt badeværelse i Nordjylland, som ligner de strømlinede badeværelser i Bo Bedre magasinerne? Vi kan gøre din drøm til virkelighed.

Hos Bo Andersen A/S kan du få et nyt badeværelse til nogle af Danmarks bedste priser.

Vores priser afhænger af omfanget på opgaven. Vi kan dog garantere dig, at du får det bedste tilbud, når du arbejder sammen med os. Alle vores priser er skræddersyet til den individuelle opgave. Vi går op i at lave holdbare resultater i allerhøjeste kvalitet, så du kan få glæde af dit nye flotte badeværelse i mange år.

Kontakt os og få et tilbud

Det er en stor ting at overlade sit renoveringsprojekt til et byggefirma – og det har vi forståelse for her hos Bo Andersen A/S! Derfor sørger vi altid for, at der er god kundekontakt fra start til slut, så du føler dig hørt og forstået.

Hvis du har spørgsmål eller gerne vil snakke nærmere om din byggedrøm med os, så kan du give os et kald og få et uforpligtende tilbud i dag. Du kan garanteret få lavet et smukt nyt badeværelse i Nordjylland, når du arbejder sammen med os, og vi sidder altid klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Skriv eller ring til os i dag, og lad os komme i gang med at bringe dit drømmebadeværelse til virkelighed.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨