Haveservice i Dronninglund

Haveservice i Dronninglund

Mange danskere holder meget af deres haver. Dét er ikke overraskende. I haven har du nemlig mulighed for at nyde naturen uden rent faktisk at skulle bevæge dig uden for hjemmet. Havens eneste ulempe er, at den kræver løbende vedligeholdelse. Og hvis du har travlt i hverdagen, er der ikke noget at sige til, at havearbejde gang på gang lander nederst på din prioriteringsliste.

Heldigvis behøver du ikke selv stå for alt det arbejde, der hober sig op i haven. Bo Andersen A/S har en omfattende haveservice i Dronninglund, og vi sender gerne en havemand ud, som blandt andet kan tage sig af hækklipning og beskæring.

Vi elsker naturen 

Hos Bo Andersen A/S elsker vi vores arbejde. Dette hænger i høj grad sammen med vores store kærlighed til naturen. Vi ved dog også, at miljøet desværre ikke har det så godt mere. Og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at opretholde en skånsom og bæredygtig håndværkerpraksis.

Vores grønne tiltag 

Genbrug udgør en væsentlig del af vores grønne tiltag. Vi bruger en sorteringsmaskine til jord og sand, og vi omdanner materialerne til stabilgrus og fyldsand, når de ikke kan bruges til andet. Samtlige af de maskiner vi bruger, overholder alle krav for arbejde i de danske storbyer, og al vores strøm kommer fra solceller, vindmøller og andre bæredygtige kilder. Bo Andersen A/S er et sikkert håndværkervalg for dig, som prioriterer miljøvenlighed i hverdagen.

Kontakt os i dag 

Bo Andersen A/S har mange tilfredse både erhvervs- og privatkunder i bagagen, og i 2015 vandt vi Gazelleprisen for vores arbejde. 

Har du spørgsmål til vores ydelser? Vil du gerne vide mere om, hvad vi helt specifikt kan gøre for dig og din have? Så kontakt Bo Andersen A/S i dag.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨