Haveservice i Frederikshavn

Haveservice i Frederikshavn

Vi er mange, der elsker vores haver. Men haver har brug for vedligeholdelse, og det er ikke altid, at vi kan finde tid til denne vedligeholdelse selv. Kunne din have efterhånden godt trænge til en kærlig hånd? Så kan du med fordel henvende dig hos Bo Andersen A/S.

Hvem er vi? 

Hos Bo Andersen A/S finder du blandt andet en omfattende haveservice i Frederikshavn og omegn. Vi kan hjælpe dig med alt fra hækkeklipning og græsslåning til anlæg af nye stier eller renovering af de gamle. Og da vi har mange års erfaring inden for branchen, kan du være helt sikker på, at vi udfører vores arbejde med både grundighed og effektivitet. 

Det miljøvenlige servicevalg 

Miljøet er vores fælles ansvar. Og hos Bo Andersen A/S er den grønne omstilling altid i højsædet. 

De rette maskiner 

Vi bruger mange forskellige maskiner, når vi rykker ud, og vi sikrer os løbende, at samme maskiner overholder alle krav for arbejde i Danmarks storbyer. 

Genbrug fremfor alt 

Sorteringsmaskinen er én af vores vigtigste maskiner. Denne tillader os nemlig at sortere jord og sand, så vi kan genbruge det, i stedet for at lade det gå til spilde. Dét, der kan ikke genbruges, laver vi typisk om til enten fyldsand eller stabilgrus. 

Bæredygtige strømkilder 

Al vores strøm kommer fra bæredygtige energikilder som for eksempel solceller og vindmøller. Bo Andersen A/S er kort sagt det rigtige haveservicevalg for dig, som ønsker at passe på miljøet. 

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til én eller flere af vores ydelser? Kunne du godt tænke dig at vide, hvordan det foregår, når vi rykker ud som haveservice? Eller vil du have et tilbud på dét, du skal have lavet i din have?

Så kontakt os allerede i dag på enten telefon eller mail.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨