Haveservice i Sæby

Haveservice i Sæby

Intet er så hyggeligt, som en tur i haven. Men hvis din have er begyndt at forfalde, er der ikke noget at sige til, at du ikke bruger den så ofte, som du ellers ville. 

Hos Bo Andersen A/S varetager vi et væld af forskellige have-relaterede arbejdsopgaver. Og hvis du søger en haveservice Sæby med mange års erfaring, er du kommet til det helt rette sted. 

Vores haveservice 

Når vi sender en havemand ud til dig, kan han klare alt forefaldende arbejde i din have, herunder hækklipning og beskæring. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille for Bo Andersen A/S. I 2015 vandt vi Gazelleprisen for vores arbejde i de danske husstande. Og da vi gerne vil passe så godt på naturen, som vi kan, arbejder vi altid med den grønne omstilling for øje. 

Grøn omstilling 

Mindre haveopgaver kræver typisk ikke maskiner. Men hvis det skulle ske, at vi bliver nødt til at tage én af vores maskiner med, kan du glæde dig ved, at vi løbende sikrer os, at samtlige maskiner overholder alle krav for arbejde i storbyerne. Hvis du gerne vil hyre os til for eksempel at anlægge en ny grussti i din have, benytter vi os af en sorteringsmaskine, som sorterer jord og sand, så vi kan genbruge det i stedet for at smide det ud. Og al vores strøm kommer fra bæredygtige energikilder som for eksempel solceller og vindmøller. 

Din drømmehave 

Din have har et langt større potentiale, end du måske går og tror. Du vil garanteret blive overrasket over, hvor stor en forskel det kan gøre at trimme græsset og hækkene og plante noget nyt. Drømmehaven er ikke langt herfra. Kontakt Bo Andersen A/S i dag.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨