Brolægger i Dronninglund

Søger du en dygtig brolægger i Dronninglund og omegn?

Om Bo Andersen A/S 

Hos Bo Andersen A/S varetager vi et væld af forskellige håndværksmæssige opgaver. Vores specialområder omfatter blandt andet indkørsel hos de danske husejere, diverse former for belægning, brolægning i Dronninglund, flisebelægning i Dronninglund og arbejde med terrasse, sti, gangsystemer, have og park. Vores virksomhed har eksisteret i mere end 30 år, og i løbet af det sidste årti har vi gennemgået en rivende udvikling, der i 2015 blandt andet førte til, at vi vandt årets Gazellepris.

Det grønne valg 

Visse former for håndværksarbejde kan godt være hårde ved miljøet. Men hos Bo Andersen A/S gør vi alt, vi kan, for netop at passe på miljøet. Vi ved, at vi har et stort ansvar, og derfor omfatter vores arbejde en række bæredygtige tiltag.

Vores maskiner

Når vi rykker ud hos danskerne, har vi ofte maskiner med. Og vi sørger løbende for, at samtlige af vores maskiner overholder kravene for arbejde i storbyerne. 

Genbrug 

Sorteringsmaskinen er blandt vores mest benyttede. Med denne maskine kan vi nemlig genbruge jord og sand i stedet for at smide det ud. Og dét vi ikke genbruger, omdanner vi til enten fyldsand eller stabilgrus.

Bæredygtige strømkilder 

Al vores strøm kommer fra bæredygtige kilder, herunder solceller og vindmøller. Sådan sikrer vi, at vores arbejde går så lidt ud over miljøet som muligt.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til vores bæredygtige tiltag? Vil du gerne høre mere om, hvordan det foregår, når vi rykker ud som brolæggere? Eller vil du have et estimat på, hvor længe det vil tage os at løse netop din brolæggeropgave? Så kontakt Bo Andersen A/S i dag.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨