Brolægger i Frederikshavn

Brolægger i Frederikshavn

Alle boliger kræver vedligeholdelse. Dét gælder både indendørs og udendørs. Og hvis du for eksempel skal have lagt en ny indkørsel eller etableret sti og gangsystemer i din have, gør du klogt i at kontakte en professionel brolægger.

Hos Bo Andersen A/S har vi mange år beskæftiget os som brolægger i Frederikshavn og omegn. Vi kan med garanti give dig et resultat, som du bliver glad for både nu og på sigt. 

Vores hovedområder

Bo Andersen A/S udfører blandt andet brolægning i Frederikshavn, flisebelægning i Frederikshavn og diverse former for arbejde på blandt andet terrasse, have- og parkanlæg. Ingen opgave er for stor, og ingen er for lille. Vi servicerer desuden både private boligejere og erhvervskunder, og i 2015 vandt vi Gazelleprisen for vores arbejde.

Den grønne prioritering

Én af grundene til, at vi elsker vores arbejde, er, at vi elsker naturen. Derfor er den grønne omstilling en mærkesag for Bo Andersen A/S.

Vores indsatsområder 

For at sikre, at vi passer så godt på miljøet, som overhovedet muligt, sørger vi løbende for, at alle vores maskiner overholder samtlige krav for arbejde i de store byer. Sorteringsmaskinen er blandt vores mest brugte, fordi den tillader os at sortere jord og sand, så vi kan genbruge det, i stedet for at lade det gå tabt. Dét der ikke kan genbruges, bliver omdannet til for eksempel fyldsand og stabilgrus. Og al den strøm, vi benytter os af, kommer fra egne bæredygtige kilder som vindmøller og solceller. 

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Har du spørgsmål til vores miljøvenlige tiltag? Vil du gerne vide mere om, hvor længe det for eksempel tager for os at anlægge en ny indkørsel for dig? Eller er der andet, vi kan hjælpe dig med? Vi ser frem til at høre fra dig på enten telefon eller mail.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨