Anlægsgartner i Frederikshavn

Anlægsgartner i Frederikshavn

Naturen er dyrebar. Og hvis du har en have, er der ikke noget at sige til, at du gerne vil passe på den. Selvom du i mange tilfælde sagtens selv kan klare det havearbejde, der hober sig op, vil det en gang imellem også blive nødvendigt at få fat i en specialiseret anlægsgartner.

Hvad laver en anlægsgartner? 

En anlægsgartner beskæftiger sig overordnet set med alt, der har med have og parkanlæg at gøre, herunder etablering, genetablering og renovering af haver, parker og diverse større grønne områder. Derfor servicerer anlægsgartnere typisk også både private boligejere, erhvervskunder og offentlige instanser.

Hvem er vi? 

Bo Andersen A/S blev etableret tilbage i 1989, og i dag har vi et væld af forskellige specialområder. Blandt andet beskæftiger vi os som anlægsgartner i Frederikshavn og omegn, og vores mange års erfaring gør, at du altid møder professionalisme og omhyggelighed, når du henvender dig hos os. Vi elsker dertil naturen. Derfor gør vi en dyd ud af at udføre alt anlægsarbejde med miljøet in mente.

Vores miljøvenlige tiltag 

Ho Bo Andersen A/S har vi et stort arsenal af maskiner, som vi jævnligt tager med os, når vi rykker ud til vores kunder. Vi sikrer os løbende, at samtlige maskiner overholder alle kravene for anlægsarbejde i storbyerne. Vi benytter os også af en sorteringsmaskine, som muliggør genbrug af jord og sand, og de materialer, vi ikke kan genbruge, omdanner vi til fyldsand og stabilgrus. Desuden kommer al vores strøm fra solceller, vindmøller og andre bæredygtige energikilder. 

Har du spørgsmål, som du ikke kan finde svar på her på siden? Eller er der andet, som vi kan hjælpe dig med? Vi sidder altid klar til at besvare dine henvendelser på både telefon og på mail. 

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.

Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig