Anlægsgartner i Sæby

Din grønne anlægsgartner

De fleste danske haver kræver løbende vedligeholdelse, udvidelse og renovering. Søger du en god anlægsgartner I Sæby og omegn? Så er du havnet det rette sted. Hos Bo Andersen A/S varetager vi et væld af forskellige anlægsopgaver – altid med den grønne omstilling in mente. 

Vores primære opgaver 

Vores primære opgaver omfatter blandt andet anlæg af have og parkanlæg. Anlægsarbejde dækker kort sagt over alt byggearbejde, der foregår på eller i jorden, og derfor beskæftiger vi os ofte med etablering, genetablering eller renovering af både haver og diverse grønne områder. Arbejdet kan både ske i forbindelse med nybyggeri og i forbindelse med reparation i de tilfælde, hvor dele af din have for eksempel er blevet ødelagt.

Den grønne omstilling 

Som anlægsgartnere holder vi meget af naturen. Vi søger derfor for at passe så godt på den som muligt. Dét gør vi på flere forskellige måder.

Grøn indsats 

Først og fremmest opdaterer vi løbende vores udvalg af maskiner, så samtlige af de maskiner, vi bruger, overholder alle gængse miljøkrav for anlægsarbejde i storbyerne. Vi bruger en sorteringsmaskine til jord og sand, som tillader os at genbruge så meget som muligt i stedet for at købe nyt. Mange af vores materialer kan også genbruges eller omdannes til for eksempel fyldsand eller stabilgrus. Og alt vores strøm kommer fra vores egne bæredygtige kilder, herunder solceller og vindmøller. 

Kontakt os i dag 

Bo Andersen A/S har været i rivende udvikling lige siden opstarten. I 2015 modtog vi Gazelleprisen som anerkendelse for netop vores store vækst.

Vi har allerede et væld af tilfredse erhvervs- og privatkunder i bagagen. Skal du være den næste? Så kontakt os i dag på enten mail bo@bettebo.dk eller telefonen 20235630. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.

Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig