Murer i Dronninglund

Murer i Dronninglund

Hos Bo Andersen A/S beskæftiger vi os blandt andet som murer i Dronninglund. Og hvis du søger et murerfirma i Dronninglund med adskillige års erfaring, er du kommet til det helt rette sted.

Hvad laver en murer? 

Som murer varetager vi et væld af forskelligartede opgaver. Vi specialiserer os blandt andet i badeværelser, facaderenovering, skalmuring, ombygning af huse, opsætning af fliser og diverse former for arbejde med tagdækning. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare den opgave, som netop du ligger inde med? Så er det bare om at tage kontakt. 

Hvorfor henvende dig hos os? 

Mange husejere er ømme omkring deres bolig. Derfor sørger vi altid for at etablere tillid via klar kommunikation fra start til slut. Når du hyrer os, er du aldrig i tvivl om, hvilken form for arbejde der skal laves eller hvorfor. Vi rykker hurtigt ud. Vi er hurtigt færdige. Og vi går altid omhyggeligt til værks. 

Den miljøvenlige murer 

I 2015 vandt vi Gazelleprisen for vores arbejde. Og én af hovedårsagerne til, at danskerne bliver ved med at hyre netop os, er, at miljøvenlighed indtager højsædet i vores arbejdsprocesser. Vi udfører en stor del af vores arbejde ved hjælp af maskiner, og vi sikrer løbende, at samtlige maskiner overholder miljøkravene for arbejde i storbyerne. Vi bruger en sorteringsmaskine, som giver os muligheden for at genbruge jord og sand og omdanne ubrugte materialer til fyldsand og stabilgrus. Og al vores strøm kommer fra bæredygtige energikilder som for eksempel vindmøller og solceller. 

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi inkorporerer miljøvenlige tiltag i vores arbejde som murere? Eller ønsker du blot, at vi rykker ud til dig, så snart vi kan? Vi sidder altid klar til at besvare dine henvendelser på telefon og på mail.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨