Murer i Frederikshavn

Murer i Frederikshavn

Søger du en ordentlig murer Frederikshavn og omegn? Så kan du trygt henvende dig hos Bo Andersen A/S. Vi har flere årtiers erfaring som murer, og vi servicerer både private boligejere, erhvervskunder og alt derimellem.

Hvad laver en murer? 

Som murerfirma i Frederikshavn specialiserer vi os blandt andet i facaderenovering, badeværelser, og skalmuring. Opsætning af fliser og gulvlægning er også blandt vores kerneområder.

Hvorfor vælge os?

Der er særligt tre grunde til, at du bør vælge Bo Andersen A/S, næste gang du søger en kompetent murer.

Den effektive og omhyggelige arbejdsproces 

Vi arbejder altid både effektivt og omhyggeligt. Dette kan vi, fordi vi har så mange års erfaring, at vi har løst stort set alle murerrelaterede opgaver mange gange før.

Grundig kommunikation

Din tryghed er i højsædet, når du henvender dig hos os. Vi prioriterer grundig kommunikation fra start til slut, så du er helt med på, hvad vi laver og hvorfor.

Det miljøvenlige valg

Bo Andersen A/S skiller sig ud ved altid at arbejde så miljøvenligt, som det kan lade sig gøre. Vi sikrer os løbende, at alle de maskiner, vi bruger, overholder samtlige krav for arbejde i landets storbyer. Vi benytter os af en sorteringsmaskine, som hjælper os med at kunne genbruge jord og sand eller omdanne det til stabilgrus og fyldgrus, i stedet for at smide det væk. Og al vores strøm kommer fra solceller, vindmøller og andre bæredygtige strømkilder.

I 2015 vandt Bo Andersen A/S Gazelleprisen for vores arbejde. Vi er meget taknemlige for denne anerkendelse, og vi arbejder fortsat på at skabe tryghed, tillid og miljøvenlighed inden for den danske murerbranche. Kontakt os i dag på enten mail eller telefon og hør meget mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨