Murer i Skagen

Murer i Skagen

Kun få boligejere slipper udenom på det ene eller det andet tidspunkt at skulle hyre en murer. Og hvis tiden efterhånden er kommet, kan du glæde dig ved, at du er havnet det helt rette sted. Hos Bo Andersen A/S beskæftiger vi os blandt andet som murerfirma i Skagen. Og der er mere end én god grund til, at du med fordel kan henvende dig hos os i forbindelse med badeværelser, skalmuring, facaderenovering og andre former for mureropgaver. 

Erfaring og effektivitet 

Som murer i Skagen har vi adskillige års erfaring. Derfor er vi altid hurtige til både at lægge en plan for, hvad der skal laves i din bolig og til at udføre selve arbejdet. Hvis du har spørgsmål undervejs, må du endelig ikke tøve med at stille dem. Din tryghed er det allervigtigste for os. Og vi sørger altid for at gøre dig så godt tilpas, som vi kan i løbet af vores arbejdsproces. 

Grøn omstilling i højsædet 

Hos Bo Andersen A/S går vi meget op i den grønne omstilling. Vi sikrer os derfor altid, at maskinerne, som vi bruger, lever op til alle miljøkrav for arbejde i storbyerne. Sorteringsmaskinen er blandt de vigtigste i vores arsenal. Denne maskine tillader os nemlig at genbruge jord og sand ved blandt andet at omdanne materialerne til fyldsand og stabilgrus, når de ikke kan bruges til andet. Al vores strøm kommer dertil fra bæredygtige kilder som vindmøller og solceller.

Lad os løse dine mureropgaver 

Vi har længe været i rivende udvikling. I 2015 vandt vi Gazelleprisen for vores arbejde. Og vi udvider konstant vores kompetencer inden for murerarbejde.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for dig og din bolig?

Så kontakt Bo Andersen A/S i dag.

Kom i kontakt med os i dag

Få professionel hjælp nu

Få dit tilbud her


Bo Andersen Sæby

Bo Andersen Sæby A/S - Din Trofaste Partner i Byggebranchen

Bo Andersen Sæby A/S er mere end bare en entreprenør og murer. Vi er din partner gennem alle faser af byggeprocessen. Fra første idé til færdigt projekt, vi er med dig hele vejen, og leverer høj kvalitet, pålidelighed og faglig kompetence.


Vores mange års erfaring i branchen sikrer, at vi kan imødekomme dine behov uanset projektets størrelse eller kompleksitet. Vi er specialister inden for et bredt spektrum af bygge- og murerarbejde, herunder jordarbejde, fundamentbygning, anlægsprojekter, facaderenovering, nybyggeri og meget mere.

Fyld venligst kontaktformularen ud på venstre side af denne side, eller kontakt os direkte for mere information. Vi glæder os til at høre fra dig!¨